Koronavírus tájékoztatás

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

 

Az elmúlt hetekben a COVID-19 típusú koronavírus világszintű terjedése rengeteg változást eredményezett a mindennapokban.

Cégünk továbbra is működik, dolgozunk, gyártunk, igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani Önöknek. Amíg kormányzati utasítás nincs az ellenkezőjére, nyitva vagyunk.

Az alapanyagellátás egyelőre folyamatos, az egyre nehezedő körülmények között is megteszünk mindent, hogy ki tudjuk szolgálni Önöket.

Igyekszünk a lehetőségekhez képest biztonságos helyet teremteni munkavállalóinknak és vevőinknek, hiszen a legfontosabb, hogy ezek között a körülmények között is egészségesek maradjunk.

 

Ezért a következőket kérjük Önöktől mindannyiunk érdekben:

  • Amennyiben lehetséges, kerüljék a személyes találkozót munkatársainkkal, ha be- vagy elszállítani szeretnének tőlünk valamit, vegyék igénybe az általunk használt futárszolgálatot. Kollégáink megszervezik a fuvart, így nincs szükség feleslegesen személyes találkozásokra.
  • Ha mégis be kell jönniük hozzánk, kérjük, mellőzzék a kézfogást és a lehető leggyorsabban tudassák velünk kérésüket.
  • Ha megrendelésükkel kapcsolatban kérésük / kérdésük van, kérjük, azt kereskedelmi képviselőinknek telefonon vagy emailen jelezzék, gyors választ fognak kapni rá.

 

A kapcsolatfelvétel lehetséges online, vagy elérhetőségeink valamelyikén

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Munkatársainkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy a következő időszakban biztosíthassuk az akadásmentes működést, a megrendelt termékek legyártását és átadását, és igyekszünk mindenben megfelelő tájékoztatást nyújtani ügyfeleinknek.

 

Fontos:

Folyamatosan nyomon követjük a helyzet alakulását, és szükség esetén további tájékoztatást adunk.

 

Telephely nyitvatartás:

Minden hétköznap 7:15 – 15:00

Telephely cím:

1211 Budapest, Esztergályos utca 7.

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás