Kotró gyorscserélő

Kiemelt tulajdonságok

 • Megnöveli munkagépe sokoldalúságát. A gép többcélú céleszközzé válik
 • Kevesebb szükség lesz más gépekre és élőmunkára
 • Időt takarít meg. A gépkezelő néhány perc alatt egyedül képes szereléket váltani.
 • Mindig az adott munkához legmegfelelőbb eszközt használja.
 • Bármely kotró- és rakodógépre felszerelhető
 • Mechanikus és hidraulikus kivitelben is elérhető.

 

Ajánlatkérés

Javasolt felhasználás:
Amennyiben naponta szüksége van szereléket cserélni a munkagépen, már rövid távon megtérül egy gyorscserélő alkalmazása. Segítségével a hosszú ideig tartó, több ember munkáját igénybe vevő szerelékcsere pár perces, a gépkezelő által elvégezhető munkává válik. Növeli a biztonságot is: nincs szükség többé arra, hogy kalapáccsal nagyméretű csapokat kelljen ütni. A leggyakoribb rakodó gépekkel kompatibilis gyorscsatlakozókat raktáron tartjuk, így rendkívül gyors kiszolgálást tudunk biztosítani. Kelet-Európában is kiemelkedő raktárkészletünk a kiszolgálás gyorsasában is tükröződik. Termékeinket rövid határidővel házhoz is szállítattjuk. Ideális a népszerű JCB, Komatsu, Caterpillar és Hitachi gépekre. Amennyiben a lenti listánkban nem találja az Ön gépét, akkor kérjük érdeklődjön a kompatibilitásról. Elérhető mechanikus és hidraulikus kivitelben is. Utóbbi esetében a csatlakozási sebesség kiemelkedően magas. A váltás teljesen automata, végig a fülkéből vezérelhető. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát modell, melynek ára a teljesítményéhez képest rendkívül korrekt. A mechanikus gyorscserélő alkalmazása igényel némi kézi beavatkozást, de így is jelentős munkaidőt spórolhatunk meg vele.

Elérhető Kivitel

Mechanikus

Felhasználóbarát

4 / 12

Ár

5 / 12

Csatlakozási sebesség

4 / 12

Kézi beavatkozást igényel a gyorscsatlakozó működtetése.

Kompatibilitás

Kisebb, mini vagy midi kotrógépekre ajánljuk.

Termékelőnyök

 • Igényel némi kézi beavatkozást, de így is jelentős munkaidőt spórolhatunk meg vele, ami növeli a hatékonyságot.
 • Fokozza a munkafolyamat biztonságát, nem kell a csapszeget kalapáccsal kiütni. Az oldókarral könnyű és biztonságos a szerelékcsere.
 • Könnyű az össztömege, nem befolyásolja jelentősen a szakítóerőt.
 • Megfizethető ár.

Mikor ajánljuk?

Ha naponta nem kell többször szereléket váltani vagy, ha alacsonyabb a gyorscserélőre szánt költségvetésünk.


 

Hidraulikus

Felhasználóbarát

11 / 12

Ár

9 / 12

Csatlakozási sebesség

7 / 12

Teljesen automata, fülkéből vezérelhető váltás.

Kompatibilitás

Nagyobb, 12 tonna feletti kotrógépekre ajánljuk.

Termékelőnyök

 • Teljesen automata, fülkéből vezérelhető váltás, nincs szükség manuális beavatkozásra
 • A gyorsabb csatlakozási sebesség jelentősen növeli a termelékenységet. A szerelékcsere nem jár kieséssel a termelő munkából.
 • Könnyen kezelhető, felhasználóbarát működés.
 • Kiemelkedő ár-érték arány

Mikor ajánljuk?

Ha naponta többször szereléket kell cserélni egy munkafolyamat során. Illetve, ha a munkagép hatékonyságát tovább szeretnénk fokozni.

Gyors kiszolgálás és megbízható minőség a FAMO-tól

Számos kotrógéphez való gyorscsatlakozókat raktáron tartunk, így rendkívül gyors kiszolgálást tudunk biztosítani. Kelet-Európában is kiemelkedő raktárkészletünk a kiszolgálás gyorsaságában is tükröződik.

Termékeinket rövid határidővel házhoz is szállítjuk. Ideális a népszerű JCB, Komatsu, Caterpillar és New Holland gépekre. Amennyiben a lenti listánkban nem találja az Ön gépét, akkor kérjük érdeklődjön a kompatibilitásról.

Galéria

Árajánlatkérés

Válassza ki munkagépét:

AtlasBobcatCaseCaterpillarDoosanGehlHidromekHitachiHyundaiJCBKobelcoKomatsuKubotaLiebherrManitouNeusonNew HollandTakeuchiTerexVolvoYanmarMinden más munkagép

Videók

Kapcsolódó cikkek

Kotrógép kanalak pozícionálása – Gyorscserélőbe épített billentő-forgó rotátor Kotrógép kanalak billentésével-forgatásával foglalkozó cikksorozatunkban az utolsó részhez érkeztünk: a harmadik részben a gyorscserélőbe épített billentő-forgó rotátort mutatjuk be. Fontosnak tartjuk, hogy részletesen foglalkozzunk a kanálmozgatásra elérhető alternatívákkal, mert ügyfeleink számára a földmunkagépek és egyes szerelékek maximális kihasználhatósága egyre fontosabb. A gyorscserélőbe épített billentő-forgó rotátorral pedig mind munkagépünkből, mind szerelékünkből a maximumot hozhatjuk ki. Cikksorozatunk ...
Kotrógép kanalak pozícionálása – Gyorscserélőbe épített billentő rotátorral Az utóbbi években számos új megoldás látott napvilágot, amelyek segítik a munkagépek szerelékeinek pozícionálását. A munkagépes piac pozitív fogadtatásban részesíti az új módszereket, hiszen jelentősen javítják a munkagépek hatékonyságát, kihasználtságát. Kotrógép eszközök mozgatásával foglalkozó cikksorozatunkban a kanalak billentését és forgatását lehetővé tevő eszközöket járjuk körbe. Cikksorozatunk első részében a kanálba épített billentő rotátorról írtunk. És ...
Hidraulikus vs. mechanikus: a gyorscsatlakozók közti különbségek Így lesz hatékonyabb a munka egy gyorscserélővel A gyorscsatlakozó segítségével a kotró- és rakodó gépek szerelékeinek cseréje egyszerűbb és gyorsabb lesz a gyakorlatban. Ezzel az eszközzel szükségtelenné válik a csapszegek kalapáccsal való kiütése, kézi mozgatása, majd visszaütése, ezáltal a folyamat biztonságosabb lesz. A nyugat-európai piacokon már nem is találni olyan munkagépet, amit gyorscserélő nélkül használnának, ...

 

Árajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás