Rakodókanál

Kiemelt tulajdonságok

  • 500 HB vágóél alul és oldalt
  • Széles méretskála
  • Szerelhető köröm vagy csavarozható kopóél
  • Utánrendelhető kopóelemek
  • Csúszókerekes rakodó munkagépekkel kompatibilis
  • 4 az 1-ben, nyitható, magasürítésű és csúszókerekes kiviteben is elérhető

 

Ajánlatkérés

Javasolt felhasználás:
Sokrétű rakodási folyamathoz alkalmas, az ömlesztett anyagoktól kezdve a sziklás anyagok rakodásáig. Normál, nyitható, magasürítésű és csúszókerekes kivitelben forgalmazzuk. A normal rakodókanál általános célú rakodásra alkalmas, ami igény szerint körömmel és kopóéllel szerelhető fel. A 4 az 1-ben modell igazán multifunkciós, már szintezés, dózerolás, földtolás és nagyobb elemek megfogása is végezhető vele. A nyitható kanálba 4, illetve 6 különböző funkciót építettünk, amiről ebben a blogunkban számoltunk be részletesen. A nyitható modellel már szintezés, dózerolás, földtolás és nagyobb elemek megfogása is végezhető. Válassza a hidraulikus kivitelt, ha munkája során kifejezetten fontos az elemek magasra történő emelése vagy a magasról történő ürítés. A csúszókerekes gépekhez készült verzió többféle szélességben is elérhető, továbbá kérésre körömmel és csavarozható kopóéllel is felszerelhető.

A járószint felett dolgozó homlokrakodókhoz ajánljuk, mint a JCB, Hitachi, Caterpillar, Liebherr, Komatsu, CASE, Yanmar, Gehl és már népszerű márkák homlokrakodói. Amennyiben a lenti listánkban a kompatibilis gépek között saját munkagépének típusát nem találja, kérjük érdeklődjön személyesen, telefonon vagy e-mailben a kompatibilitásról!

Kelet-Európában is kiemelkedő raktárkészletünk a kiszolgálás gyorsasában is tükröződik. A gyors szállítással kérésre egy már bevált logisztikai céget bízunk meg, akikkel már 24 órán belül Önnél lehet a termék.

Elérhető Kivitel

Nyitható

A 4 az 1-ben, multifunkciós rakodókanál segítségével több feladat is kivitelezhető: rakodás, felső földréteg szintezése, dózerolás - földtolás, nagyobb elemek (pl.: cső, betondarab) megfogása.


 

Csúszókerekes

A csúszókerekes gépek igényeinek megfelelően terveztük meg. Többféle szélességben elérhető. Felszerelhető körömmel vagy csavarozható kopóéllel.

Galéria

Árajánlatkérés

Válassza ki munkagépét:

AtlasBobcatCaseCaterpillarDoosanGehlHidromekHitachiHyundaiJCBKobelcoKomatsuKubotaLiebherrManitouNeusonNew HollandTakeuchiTerexVolvoYanmarMinden más munkagép

Árajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás