Új műhellyel bővülünk

Annak ellenére, hogy az elmúlt egy évben rendszeresen hétközben és hétvégén is túlóráztunk, mégis nőttek a szállítási határideink. Számos akadályt hozott az elmúlt néhány hónap számunkra. Ezek azonban nemcsak akadályok, de a siker jelei is, amit megrendeléseidnek és kiváló kollégáinknak köszönhetünk. Most viszont nagyot lépünk előre azért, hogy hozzád is időben odaérjen a rendelt kanál. A megoldásunk: telephelyünket új műhellyel bővítjük.

Cégünk egy daruzott 400 m2-es új termelőegységgel bővül, szinte a szomszédban van a mostani műhelyünkhöz képest. Megújulásunk célja, hogy gyorsabban is képesek legyünk legyártani és kiszállítani a termékeket.  

A két műhellyel kettéválik termelési folyamatunk. Az új egység a lemezmegmunkálás helyszíne lesz, míg a jól megszokott telephelyünkön fémforgácsolás, lakatos és heggesztő munkát fogunk végezni, ahol hegesztő gépeink számát is bővítjük. A szakosodással mind hatékonyságbeli, mind kapacitásbeli növekedést valósítunk meg.

Új munkahelyeket teremtünk

A kapacitásnöveléshez természetesen további munkaerőre is szükség van, így megújult termelőegységünkbe lakatos szakemberek jelentkezését várjuk. Bővülésünk alatt is külön figyelmet fordítunk a családias légkör megtartására, illetve kollégáink megbecsülésére is. A lakatos pozíciónkról további információért és jelentkezésért kérjük Fábián Imrét a 06/70/411-5562-es telefonszámon keresse!

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás