Kanálköröm

A modern gépek diesel motorjai és robosztus hidraulikai rendszerei megküzdenek a legnagyobb ellenállással is, egy tompa köröm mégis, akár 10 %-kal is megnövelheti az üzemanyag fogyasztását, ezzel jelentősen csökkentve a termelékenységet, a nyereséget. Kattintson bővebb információért arról, hogy mennyit spórolhat egy hatékonyabb kanállal!

A helyes méret megválasztása nagyon fontos. Mindig a gép szakítóerejéhez és a felhasználáshoz megfelelőt használja! Új készlet felszerelése előtt, minden esetben kérje segítségünket! Vásárlás előtt tájékozódjon kanálköröm választási útmutatónkból!

Óriási raktárkészletünk, mely Közép-Európában is kiemelkedő termékskálával rendelkezik, lehetővé teszi, hogy a legnépszerűbb gépekhez – mint a JCB, Caterpillar vagy Komatsu- raktáron tartsunk a kanálkörmöket és egy kiemelkedően gyors, akár 24 órán belüli kiszolgálást biztosítsunk. Ha esetleg olyan géppel rendelkezik, melyet nem talál a kompatibilitási listában, kérjük telefonon, személyesen vagy e-mail érdeklődjön a hozzá illő kanálkörmeinkről! Termékeink házhozszállításával egy bevált, jól megbízható logisztikai céget bízunk meg kérésre. Így a megfizethető ár és kiemelkedő minőség mellett a rendelési folyamat kényelmét is garantáljuk.

Kiemelt termékeink

Kiemelt termékeinknél hivatalos magyarországi disztribúcióját látjuk el.

Combi parts

A legmagasabb minőségi osztályba tartozó körömrendszer Svédországból. Ezt a gyártmányt 500HB feletti keménység és kimagaslóan magas kopóanyag ráta (70%) jellemzi. Ez az adat azt jelenti, hogy az eredeti ásóköröm tömegének mekkora része koptatható el. A veszteség így a lehető legkisebbre csökken, mindössze 30%-a megy a hulladékba. A jól megtervezett alak következtében, a köröm, a teljes élettartama alatt használható, éles és hegyes marad. A tömegcsökkenés függvényében a behatoló képessége alig változik.

Szerelési útmutatók

A Combi Wear Parts C-Rex kanálköröm cseréje

A Combi Wear Parts Pro Claw kanálköröm cseréje

További termékeink

Twister

A twister körmök és biztosítók az ESCO Super - V körömrendszerrel kompatibilis.

Futura

Növelt szilárdság és kopásállóság, önélező kialakítás. Minimum 477 HB keménység. Speciális bordázott felületi kialakítás a jobb behatolás érdekében. A biztosítónál a köröm megerősítéssel ellátott. Önélező alakkal rendelkezik.

Caterpillar

A legelterjedtebb körömrendszer a világon. Raktárunkban széles méret- és körömalak választék található.

Komatsu

Csavarozható és oldalbiztosítós körmök a márka kotró-és rakodógépeihez.

Csavarozható körmök

Villás vagy egyoldalról felszerelhető változatok, kisebb kotrógépekhez és közepes méretű rakodógépekhez.

Bofors

A több mint 50 éves svéd körömrendszert elsősorban rakodógépekre ajánljuk.

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás