Így spórolhat évi 5 milliót egy hatékony kanállal

Ahhoz, hogy versenyképes és nyereséges maradjon, pontosan ismernie kell költségeit. Ha megtalálja a költségek csökkentésének módját, nemcsak versenyképesebb lesz, de több munkát, projektet is nyerhet és magasabb profitra tehet szert.

Sokan azt gondolják, hogy minden kotró kanál egyforma: gödröket ásnak ott, ahol később valami épül.

Ha Ön kivitelező, vállaljon kisebb vagy nagyobb projekteket, munkája sikeressége nemcsak azon múlik, hogy elnyerje a projektet, de azon is, hogy versenyképesen árazza be őket. Ez sokszor nem könnyű, mivel a jó ár-érték arány mellett valódi értékre számít a megrendelő és a munkát határidőre a költségvetésen belül kell befejezni.

Ha 30%-kal hatékonyabban ás, akkor pontosan ez történik. Minden 4. nap ingyen van: nincs üzemanyag, munkadíj, amortizáció költség. Versenytársai garantáltan nem lesznek képesek lépést tartani, ha Önnek minden 4. napja ingyen van.

Spóroljon hatékonyabb markolókanállal

A tervezés és tesztjeink során arra jöttünk rá, hogy ha a kanál kialakítását optimalizáljuk és a feladathoz legjobban illeszkedő körmöket használjuk, akkor csökkentjük a behatolási ellenállást, így akár 30% hatékonyság növelést is képesek vagyunk elérni.

Ez a változás lényegesen befolyásolja nagyobb projektek költségeit, ahol az ásás – beleértve a csatornákat, a tiszta vizet, az elektromos áramot és az infrastruktúrát – költségei hatalmas összegeket tesznek ki.

Ha a gép 30%-kal hatékonyabban dolgozik, első sorban 30%-kal kevesebb üzemanyagot használ. A munkadíj is csökken, mivel lényegesen kevesebb időre van szükség a munka elvégzéséhez. 30%-kal kevesebb az üzemidő is, amivel kitolható a szükséges szerviz. A károsanyag-kibocsátás is 30%-kal csökken, mivel kevesebb üzemanyagra van szükség.

Markolókanál köröm részei

Ha a köröm (narancssárga rész az ábrán) nagyon elkopik, akkor az adapterrel folytatja az ásást és a köröm leesik. Erre kifejezetten figyelni kell, hogy ne koptassa teljesen le a körmöt. Körmöt akár maga a gépkezelő is tud cserélni, de az adapter már professzionális műhelymunkát igényel, ami együtt járhat egy potenciális kieséssel a termelésből.

A cégünk által forgalmazott Combi Parts fogak nagyon egyszerűen, pár mozdulattal cserélhetőek

Mekkora összeg spórolható egy hatékonyabb kanállal?

Egy 5 tonnás gépen körülbelül 5 Millió Ft-ot lehet spórolni évente, nagyobb gépeken természetesen arányosan többet!

Az ezt bizonyító teszteket az ausztrál Eiengineering végezte.

Garantált hatékonyság

A tesztet ugyanazzal a géppel, de két különböző típusú kanállal végezték. Mindkét kanál 1-1 órát dolgozott egymás mellett, hogy az eredmény összehasonlítható legyen. A gép és a gépkezelő sem változott, csak a kanalat cserélték ki. 10 tesztet végeztek különböző méretű gépeken 1 és 22,5 tonna között. Az eredmények nagyon hasonlóak, néhány esetben még a 30%-os hatékonyság növekedésnél is jobbak lettek!

A gépkezelőn és az üzemanyagon kívül a kanál határozza meg elsődlegesen a kotrógép hatékonyságát.

Tehát ha nagyobb projekteket szeretne elnyerni és a kanalai nem dolgoznak elég hatékonyan, nem fog tudni versenyezni azokkal a cégekkel, akik a hatékonyabb kanalakat használják. Ha kérdése merülne fel szerelékeinkkel kapcsolatban, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

 

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás