Rakodókanál

Kiemelt tulajdonságok

  • 500 HB vágóél alul és oldalt
  • Széles méretskála
  • Szerelhető köröm vagy csavarozható kopóél
  • Utánrendelhető kopóelemek
  • Csúszókerekes rakodó munkagépekkel kompatibilis
  • 4 az 1-ben, nyitható, magasürítésű és csúszókerekes kiviteben is elérhető

 

Ajánlatkérés

Javasolt felhasználás:
Sokrétű rakodási folyamathoz alkalmas, az ömlesztett anyagoktól kezdve a sziklás anyagok rakodásáig. Normál, nyitható, magasürítésű és csúszókerekes kivitelben forgalmazzuk. A normal rakodókanál általános célú rakodásra alkalmas, ami igény szerint körömmel és kopóéllel szerelhető fel. A 4 az 1-ben modell igazán multifunkciós, már szintezés, dózerolás, földtolás és nagyobb elemek megfogása is végezhető vele. A nyitható kanálba 4, illetve 6 különböző funkciót építettünk, amiről ebben a blogunkban számoltunk be részletesen. A nyitható modellel már szintezés, dózerolás, földtolás és nagyobb elemek megfogása is végezhető. Válassza a hidraulikus kivitelt, ha munkája során kifejezetten fontos az elemek magasra történő emelése vagy a magasról történő ürítés. A csúszókerekes gépekhez készült verzió többféle szélességben is elérhető, továbbá kérésre körömmel és csavarozható kopóéllel is felszerelhető.

A járószint felett dolgozó homlokrakodókhoz ajánljuk, mint a JCB, Hitachi, Caterpillar, Liebherr, Komatsu, CASE, Yanmar, Gehl és már népszerű márkák homlokrakodói. Amennyiben a lenti listánkban a kompatibilis gépek között saját munkagépének típusát nem találja, kérjük érdeklődjön személyesen, telefonon vagy e-mailben a kompatibilitásról!

Kelet-Európában is kiemelkedő raktárkészletünk a kiszolgálás gyorsasában is tükröződik. A gyors szállítással kérésre egy már bevált logisztikai céget bízunk meg, akikkel már 24 órán belül Önnél lehet a termék.

Elérhető Kivitel

Nyitható

A 4 az 1-ben, multifunkciós rakodókanál segítségével több feladat is kivitelezhető: rakodás, felső földréteg szintezése, dózerolás - földtolás, nagyobb elemek (pl.: cső, betondarab) megfogása.


 

Csúszókerekes

A csúszókerekes gépek igényeinek megfelelően terveztük meg. Többféle szélességben elérhető. Felszerelhető körömmel vagy csavarozható kopóéllel.

Galéria

Árajánlatkérés

Válassza ki munkagépét:

AtlasBobcatCaseCaterpillarDoosanGehlHidromekHitachiHyundaiJCBKobelcoKomatsuKubotaLiebherrManitouNeusonNew HollandTakeuchiTerexVolvoYanmarMinden más munkagép

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatjuk a nyitható rakodó kanalat: számos funkció egyetlen kanálban 4 illetve 6 funkció egyetlen kanálban A nyitható rakodó kanalak rendkívül sokoldalúak, ömlesztett anyagoktól a sziklás anyagok rakodásáig számos dologra alkalmasak. Akár nagyobb köveket is meg lehet vele fogni, de a föld tolására, szintezésére is használható. Számos funkcióját elsősorban építkezési munkák során lehet kihasználni, de egyéb speciális területeken, pl. mezőgazdaságban is használják. Egyik legpraktikusabb tulajdonságuk, ...

Árajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás