Megérkezett kínálatunkba a svéd OilQuick hidraulikus gyorscserélő

A gyorscsatlakozók használatával pénzt és időt is megtakaríthat, hiszen egyetlen alkatrész beszerzésével “svájci bicskává” válik munkagépe. Bemutatjuk, hogy milyen új termékkel bővült a FAMO kínálata és cikkünkben azt is eláruljuk, hogy a svéd OilQuick gyorscsatlakozó hogyan képes másodpercekre minimalizálni az eszközök cseréjének idejét.

OilQuicK: a minőség garanciája

A svéd OilQuick vállalat több mint 30 éves szakmai múlttal büszkélkedhet a munkagépek és rakodógépek eszközeinek gyártása területén. A teljesen automata gyorscsatlakozót hosszú évek kutatása és fejlesztése során alkották meg, mely a 2000-es évek elején nagy sikert aratott.

A vállalat fókusza mindvégig a a gyorscsatlakozókon maradt, így a termékek folyamatosan tovább fejlődtek. Örömmel tudatjuk, hogy mostantól az OilQuick által gyártott hidraulikus gyorscsatlakozó és egyéb eszközei már a FAMO kínálatában is elérhető.

Mik az előnyei az OilQuick hidraulikus gyorscserélőknek?

Gyorscserélő használatával a munkagéppel könnyedén használhat többféle szereléket is. A csere gyorsan és könnyedén megoldható, a gépkezelő a teljes folyamatot a fülkéből tudja vezérelni. A gyorscserélők további előnyeiről egy korábbi cikkünkben még többet megtudhat.

Az OilQuick gyorscsatlakozója felülmúlja az elvárásokat, köszönhetően az egyedi technológiai kialakításának. Ez a fajta gyorscserélő nem igényel semmilyen emberi beavatkozást, pillanatok alatt képes leoldani a régi szereléket és rögzíteni az újat. Mindezt pedig úgy, hogy automata módon a hidraulikus körre is rácsatlakozik, így a szerelék másodperceken belül munka képessé válik.

OilQuick hidraulikus gyorscserélő

Jelentősen felgyorsítja a munkát az OilQuick hidraulikus gyorscserélő.

 

Az OilQuick gyorscsatlakozóval csökkenthető

  • a szerelékcsere ideje,
  • a beruházások költsége,
  • az emberi munkaerő szükségessége,
  • a balesetveszélyes munkák száma,
  • az ökológiai lábnyom mértéke.

Az OilQuick hidraulikus gyorscserélő – a munkabiztonság fokozása mellett -, a munkálatokból származó környezeti terhek is csökkenthetők. A csatlakozó használatával a gyakran jelentkező olajszivárgás megszüntethető, ami hozzájárul a környezet megóvásához.

Rendelje meg OilQuick gyorscserélőt a FAMO-tól, mi pedig rövid időn belül szállítjuk az új alkatrészt! Még több információért, valamint rendelés ügyében keressen minket bizalommal!

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás