Cégtörténet

FAMO KFT.

A FAMO Kft. 100%-ban magyar, független, családi tulajdonban levő cég, 1991-es alapítása óta résztvevője a hazai földmunkagép piacnak.

Tevékenységünk munkagép alkatrészek kereskedelmével kezdődött, 2002-től fogva fő tevékenységünk a földmunka-és bányagép szerelék, valamint a hozzájuk szükséges kopóalkatrészek gyártása lett.

2006-tól a volt Csepel Művek területén levő telephelyünkre költöztünk.

Műhelyünk az M0-ás autópályától mindössze 7 km-re található, így az ország minden részéből könnyen megközelíthető.

Itt egy helyen található a gyártási-, a raktározási- és a termékfejlesztési részleg is, és ez az oka annak, hogy gyorsan tudunk reagálni a beérkező megrendelésekre.

Az évek folyamán „One Stop Shop” működés kialakítására törekedtünk, melynek lényege, hogy a különböző szerelékek megvásárlása mellett, azok kopóalkatrészeinek beszerzésére is lehetőség van nálunk. Nem csak a lemezeket vásárolhatja meg nálunk, vállaljuk annak megmunkálását is rajz vagy minta alapján.

Famo Kft csapata

 

 

FAMO években

A réges-régi múltból találtuk ezeket a képeket, innen vezetett az út a FAMO Kft. megalapításához, illetve az alkatrész gyártáshoz.

Kopóalkatrészeket gyártottunk munkagéphez

Weimar T-174-es munkagéphez gyártottunk kopóalkatrészeket

Famo Kft csapata

Cégünk Debrecenből Budapestre tette át székhelyét, egy 400 m2-es műhelyt béreltünk, egy vérbeli ipari környezetben, a volt Csepel Művek területén.

1000 m2-es Famo műhely

Növekedésünknek köszönhetően, egy másik nagyobb, már 1000 m2-es műhelybe költöztünk át. Mikor először kinyitottuk a kaput, úgy éreztük, nem is látunk el a végéig.

Famo Kft csapata

Egy bányában fotózkodtunk , egy általunk gyártott kanálban gyűltünk össze.

A kanálfogak, vágóélek, késztermékek tárolására 600 m2 fedett raktárat hoztunk létre.

Tovább bővültünk. A kanálfogak, vágóélek, késztermékek tárolására 600 m2 fedett raktárat hoztunk létre.

400 tonnás nyomóerejű, 4100 mm hajlítási hosszú élhajlítót szereztünk be

400 tonnás nyomóerejű, 4100 mm hajlítási hosszú élhajlítót szereztünk be, mellyel a kanalak lemezeinek megmunkálásán túl, immár bérmunkára is képesek vagyunk.

2018-ban új ügyfélnyilvántartó rendszert vezettünk be

2018-ban MiniCRM ügyfélnyilvántartó rendszert vezettünk be, mellyel ügyfeleink pontosan nyomon követhetik megrendeléseik gyártási állapotát. A program segítségével belső folyamataink kiszámíthatóbbá, gyorsabbá és rugalmasabbá váltak. Mindemellett értékesítő kollégáink pontosabb választ tudnak adni a rendelések, érdeklődések feldolgozottsági szintjéről.

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás