Vágóél

Vágóél gyártás

Vágóélek nem csak katalógusaink alapján, hanem az bármilyen egyedi igény alapján is rendelhetőek. Büszkék vagyunk rá, hogy bármilyen egyedi specifikációjú (egyedi méret vagy bármilyen egyedi igény) vágóélre is legyen szüksége, mi korrekt áron le tudjuk gyártani. Vágóéleinket speciálisan edzett 500 HB keménységű vágóélekből, vagy 450 HB kopásálló lemezből gyártjuk. Hengerelt vágóélek széles választékát is készleten tartjuk.

Amennyiben egyedi méretre van szüksége, a vágóélet kopásálló lemezből is elkészíthetjük. Előregyártott egyélű- vagy kétélű vágóélekből dolgozunk, melyeket fúrunk és süllyesztünk. Képesek vagyunk az ekecsavarnak megfelelő négyzetes furatokat is elkészíteni.

BYG vágóélek

Cégünknél megtalálja a teljes BYG vágóél kínálatot, melyben talál megoldást Caterpillar dózerekhez, talajtömörítőkhöz, gréderekhez, szkréperekhez és rakodógépekhez is. A Komatsu bulldózerek és rakodógépek és a Volvo kerekes rakodók tulajdonsai szintén széles vágóél kínálatból válogathatnak.

 

Standard vágóéleink

Egy - és kétélű

Hőkezelt, 500HB keménységű egyélű és 500HB keménységű kétélű vágóélek raktárról elérhetők, melyeken a felső él is azonos keménységű. Kelet-Európában is kiemelkedő raktárkészletünk a kiszolgálás gyorsasában is tükröződik. A gyors szállítással kérésre egy már bevált logisztikai céget bízunk meg, akikkel már 24 órán belül Önnél lehet a termék. Igény szerint 250HB, vagy 400HB keménységben is rendelhető. Minden esetben méretre vágva, opcionálisan furatokkal ellátva.

Félnyílú profil

A félnyíl profil minőségi, jól hegeszthető svéd hengerelt acélból készül. 500HB keménységre edzett anyaga rendkívüli kopásálló szerkezet eredményez, amely  Megvédi a fővágóélet és megőrzi a kanál behatoló képességét.

Kopócsíkok

Kanalak gyártásához vagy felújításához használjuk. Javítja a szerkezeti szilárdságot, és megakadályozza a kanál palástjának a kopását. Többféle méret, 500 HB keménység. Méretre vágva. 24 órán belüli belföldi szállítás

Hírlevél feliratkozás

Üzenetét sikeresen elküldtük

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bezárás